HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste projektstyringssystem

Hvilket projektstyringssystem passer bedst til dig?

Alle projekter har en start, afslutning og milepæle. De består af en række data som f.eks er mere eller mindre komplekse og projektlederen skal have styr på helheden processen. Et projektstyringssystem er nødvendigt i mange tilfælde. Det hjælper arbejdsgrupper og projektledere for at se, hvilken fase projektet er i, hvad der er blevet gjort, og hvad der skal gøres. Og ikke mindst når de forskellige dele af projektet har deadlines. Meddelelser fra systemet hjælper projektteamet med at holde styr.

Tænk over hvilke behov du og din virksomhed har og botaniser derefter blandt redskaberne. Vil du have en app på din telefon? Hvor store er dine projekter? Du der har arbejdet som projektleder ved, at der er flere visuelle værktøjer til projektstyring, såsom gantt-diagrammer, kanban-tavler, scrum-tavler og diagrammer til rapportering. Inklusive. Tænk over hvilke du bedst kan lide og som du vil have adgang til i dit system til projektstyring.

Vi hos BusinessWith vil gerne hjælpe dig i din søgen efter retfærdighed projektstyringsværktøj og har derfor lavet en sammenligningstjeneste. For at finde det bedste projektstyringsværktøj, kan du også bruge vores Systemguide eller læs anmeldelser om de forskellige leverandører indenfor projektledelsessystem. Held og lykke med at vælge en projektledelsesplatform. Vi hos BusinessWith er her, hvis du har nogle spørgsmål.

5 grunde til at bruge et projektledelsessystem

Test systemguiden

Gør som 12000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 24 forskellige Projektledelsessystem

Sorter efter

Timelog PSA er 100 % skræddersyet til konsulent-teams og giver dig styr på arbejdstid, projekter, ressourcer, budgetter og fakturering, så du får automatisk indsigt og kan koncentrere dig om din forretning.

Læs mere om Timelog PSA

Læs mere
QBIS Project

QBIS Project

QBIS Business Systems

Forøg chancerne for at levere succesrige projekter med QBIs projektværktøjer, der muliggør planlægning, styring og opfølgning i realtid. Planlæg enkle eller mere avancerede projekter med fleksible prismodeller, ressourcer og budget. Integreret rapportering af projekttid giver mulighed for at identificere risici, før de finder sted, og øge chancerne for, at projektet vil følge planen. Registreret t...

Læs mere om QBIS Project

Læs mere
Airtable

Airtable

Airtable

AirTable opretter en database til opgaver, der skal udføres i alle projekter, du har. AirTable tilbyder en brugervenlig software, der er glat og let at bruge. Leveres med alle de nødvendige funktioner, som projektstyringssystem skal have, såsom tildelingen af

Læs mere om Airtable

Læs mere
Asana

Asana

Asana

Asana er et simpelt værktøj der nemt tilpasses jers behov. Gennem denne platform kan i oprette projektplaner og nemt holde frister. Gennem deres brugervenlige dashboard får du en total oversigt over alle projekter og ting, der skal gøres.

Læs mere om Asana

Læs mere
Ayoa

Ayoa

Ayoa

Ayoa giver dig mulighed for at få et overblik over dine projekter og få glattere projekterne gjort. AYOA har enkle integrationsmoduler til dine andre programmer såsom Google og Zoom og CRM -systemer.

Læs mere om Ayoa

Læs mere
Backlog

Backlog

nulab

Drej din projektstyring fra Excel -filer og mail -kommunikation til et enkelt og glat skybaseret system. Backlog muliggør en effektiv digital løsning til projektstyring. Softwaren leveres med funktioner såsom budgetplanlægning, frister, noter og integrationsevne med en overflod af andre apps.

Læs mere om Backlog

Læs mere
Casual

Casual

Casual

Casual er et internt og visuelt tiltalende værktøjsstyringsværktøj. Organiser og strømline dine projekter for maksimal effektivitet og produktivitet gennem deres skybaserede systemer.

Læs mere om Casual

Læs mere
ClickUp

ClickUp

ClickUp

Clickup giver dine projektteam mulighed for at indsamle alle oplysninger om projekter et sted. Chat, administrer filer, tildele opgaver og tidslogning er alle funktioner, der følger med klik.

Læs mere om ClickUp

Læs mere
Clubhouse

Clubhouse

Clubhouse

Clubhouse giver dig mulighed for at planlægge, opbygge og styre projekter effektivt og med succes. Med deres brugervenlige software får du bedre kontrol med omkostninger og tidsrammer for opgaver.

Læs mere om Clubhouse

Læs mere
EazyProject-logo

EazyProject

EazyProject

Dette sagshåndteringssystem hjælper virksomheder med at administrere deres projekter, opgaver og sager mere effektivt. Blandt de mange funktioner kan platformen b.la. hjælpe med projektstyring i form af planlægning, budgettering, fakturering og ressourceallokering. Dette betyder også at platformen er interaktiv, og giver jer mulighed for internt at samarbejde på tværs af sager - blandt andet ved b...

Læs mere om EazyProject

Læs mere
iBinder-logo

iBinder

iBinder

Her finder I en alt-i-en platform til projekthåndtering, der også indeholder et modul til dokumenthåndtering samt elementer der kan håndtere ejendomsadministration. Systemet giver virksomheder mulighed for at centralisere, opbevare og dele dokumenter på en sikker måde. Systemet indeholder alle de funktioner man som virksomhed kunne have brug for, her i blandt lagring og organisering af dokumenter,...

Læs mere om iBinder

Læs mere
Jira

Jira

Atlassian

Jira fra Atlassian, er et projektstyringssystem for agile teams, der arbejder på projekter. Scrum, Kanban og Ganttscand, som systemet er baseret på, muliggør enklere projektstyring i din virksomhed.

Læs mere om Jira

Læs mere
Miro

Miro

Miro

Miro hjælper dine teams og projekter med at lykkes ved at have alle projekter et sted online. Skalerbar software med funktioner såsom, klar -fremstillede skabeloner, Gant -tidsplan og integrationsevne med Google Calender.

Læs mere om Miro

Læs mere
Monday

Monday

Monday

En skybaseret platform til styring af alle projekter, store og små. Monday tilbyder en totalløsning til behandling af projekterne ved hjælp af funktioner som Ganttscand og Kanban. Gennem Monday kan i også som virksomhed få adgang til et intuitivt indkøbssystem, hvor i som virksomhed kan opnå en højere grad af effektivitet og organisering.

Læs mere om Monday

Læs mere
Nifty

Nifty

Nifty

Nifty er et projektstyringssystem for mellemstore til store virksomheder, der ønsker at øge deres produktivitet ved at bruge et intuitivt og glat system. Leveres med alle de nødvendige funktioner for projektstyring for at få succes.

Læs mere om Nifty

Læs mere
Odoo

Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital software, der giver dig mulighed for at integrere alle data i ét system. Odoo kan tilpasses med stort set alle apps, og det er deres speciale. Et af systemets mange features er Odoo Expenses der tilbyder grundig udgiftshåndtering, og fungere godt for virksomheder der skal håndtere rejseudgifter.

Læs mere om Odoo

Læs mere
ProofHub

ProofHub

ProofHub

ProofHub er et projektstyringssystem, der giver dig et bedre overblik over, hvem der skal gøre hvad og hvornår. ProofHubs skybaserede værktøjer giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der ejer hvad i projekterne.

Læs mere om ProofHub

Læs mere
Quire

Quire

Quire

Quire er et gratis projektstyringssystem, der er perfekt til det lille firma, der har brug for bedre kontrol over tildelingen af

Læs mere om Quire

Læs mere
Scoro

Scoro

Scoro

Scoro fører din virksomheds produktivitet til det næste niveau ved at strømline styringen af

Læs mere om Scoro

Læs mere
Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet skaber en vej væk fra projektstyring gennem Excel -filer og glemt mail. En glat skybaseret løsning, der skaber en oversigt og succesoversigt over dine projekter.

Læs mere om Smartsheet

Læs mere
Taskworld

Taskworld

Taskworld

TaskWorld giver dine projekter mulighed for at samarbejde glat og effektivt gennem sit projektstyringssystem. Saml al kommunikations- og succesoversigt på en side. Ganttscchet og Kanban -funktioner giver dig mulighed for at få et bedre overblik over projekterne.

Læs mere om Taskworld

Læs mere
Trello

Trello

Atlassian

Trello er en skybaseret software, der hjælper dig med at arrangere og administrere alle dine projekter. Trello -tavlen, som er en kombination af en Gant -skema og Kanban -kort, giver dig mulighed for at holde tider og øge produktiviteten.

Læs mere om Trello

Læs mere
Wrike

Wrike

Wrike

Her finder i HCM-system, der hjælper jer igennem de administrative arbejde og nemt organiserer jeres interne menneskelige ressourcer. Systemet tilbyder en bred vifte af funktioner, der strømliner HR-processer og optimerer arbejdsstyrkens produktivitet - såsom rekruttering og ansættelser, Onboarding, organisationsstyring og generel administration af jeres medarbejdere. Yderligere sætter platformen ...

Læs mere om Wrike

Læs mere
YouTrack

YouTrack

JetBrain

YouTrack er et projektstyringssystem fra JetBrains, der har et intuitivt instrumentbræt, der muliggør enkel oversigt over alle projekter, du har løbende. Tidslogning giver dig mulighed for at fakturere den rigtige pris mod kunderne og holde effektiviteten op.

Læs mere om YouTrack

Læs mere

5 grunde til at bruge et projektledelsessystem

Det gør det nemmere at have et værktøj, der hjælper dig med at holde styr projektets faser og de opgaver, der skal udføres. Her kommer fem grunde til, at din virksomhed har brug for et projektstyringssystem.

  1. Gennemsigtighed. Alle ressourcer i projektet kan se, hvad de andre arbejder med, og hvor langt frem i den proces, de er.
  2. Samarbejde. Takket være den gennemsigtighed, der er, og at systemet skaber en struktur, er det det ofte let at se, hvor kollegaerne er, og om de har brug for støtte. En projektleder hurtigt se, hvor fokus skal være.
  3. Tilgængelighed. Du, der deltager i projektet, kan tilgå det, uanset hvor du er. En webbaseret projektledelsesplatform betyder, at du ikke er låst til en bestemt enhed eller enhed.
  4. Enkelhed. Systemet forenkler for projektlederen, som kan tildele opgaver og sætte klare deadlines.
  5. Fleksibilitet. Et projektstyringsværktøj kan ofte generere rapporter, der hjælper dig med at identificere flaskehalse: opgaver, der tager for lang tid.

Vi hos BusinessWith er her for at støtte dig i valget projektledelsessystem. Vores sammenligningsservice hjælper dig med at finde en system, der passer til dine og dine behov. Velkommen til at sammenligne!