HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Jämför Danmarks bästa lösningar för factoring

Hvordan skal jeg tænke på factoring?

Factoring, eller fakturakredit, bliver mere og mere populært og bruges mest af hurtigt voksende virksomheder, hvilket betyder, at de gennem factoring sælger eller belåner deres fakturaer i en bank eller anden finansiel virksomhed. Det minder lidt om at tage et lån med den forskel, at det går hurtigere – man får som virksomhed adgang til pengene med det samme, mens det er banken eller finansieringsselskabet, der tager den store risiko. På den måde behøver du ikke bekymre dig, hvis det tager lidt tid for dig at blive betalt af dine kunder til tiden, da du får mindre travlt med at betale dine egne fakturaer. Tidligere var rådet nøje at tjekke, hvem man egentlig udlåner sine fakturaer til, men nu er der blevet løsnet mere og mere op i takt med, at det bliver mere og mere almindeligt at bruge factoring. Du kan finde de mest almindelige og bedste spillere på markedet hos os hos BusinessWith. Her kan du nemt sammenligne og derefter vælge, hvem du vil have som din factoring-partner.

Hvilken type factoring skal jeg have?

Afhængigt af dine behov er der forskellige måder at bruge factoring eller fakturakredit på. **Factoring med eller uden regres **er to af de mest almindelige. Factoring med regres betyder, at du og din virksomhed skal betale fakturaen, hvis factoringvirksomheden ikke får betalt for fakturaen. Factoring uden regres betyder, at factoringselskabet står for regningen, hvis du ikke får betalt for din faktura. Uden regres er derfor den mindst risikable mulighed for dig. BusinessWith hjælper dig med at vælge en factoring-partner. Her finder du de bedste leverandører i Danmark og kan nemt sammenligne ved hjælp af filteret, hvor du kan filtrere efter funktioner - begynd at sammenligne nu i vores guide.

De vigtigste fordele ved factoring

Liste over 11 forskellige Factoring

Sorter efter

Den nordiske regions største spiller for betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyder virksomheden et komplet betalingssystem, der let kan implementeres og tilpasses efter selskabets behov.

Læs mere om Svea Checkout

Læs mere
AL Finans-logo

AL Finans

AL Finans

Her finder I skræddersyede Factoring-Løsninger til erhvervslivet. Med fokus på fakturabelåning hjælper AL Finans virksomheder med at frigøre likviditet og effektivisere deres økonomi. AL Finans tager sig af hele fakturabelåningsprocessen, inklusive administration af debitorer og opfølgning på betalinger. Dette frigør tid og ressourcer i din virksomhed.

Læs mere om AL Finans

Læs mere
aptic

aptic

aptic

Fleksibel factoring-løsning til fakturafinansiering og fakturakøb med tilpassede funktioner, der kan modelleres efter virksomhedens behov. Håndter risici og få fuld kontrol med en optimeret proces til at drive factoring-forretningen og kombiner dette med de øvrige moduler, der tilbydes i aptics løsning, såsom lån, leasing, inkasso og e-handel. Systemet opdateres i realtid og genererer dermed den n...

Læs mere om aptic

Læs mere
Collector bank

Collector bank

Collector bank

Collector bank tilbyder en skræddersyet factoring-service med mulighed for at udføre fakturakøb med eller uden regres. Giv kunderne den tid, de skal bruge til at betale, mens at du får adgang til fakturakapitalen hurtigt og nemt med Collector banks factoring-service. Export factoring er en funktion som Collector tilbyder i sin service, hvor virksomheder får øget mulighed for at vokse, da Collector...

Læs mere om Collector bank

Læs mere

Danske Bank tilbyder en række forskellige erhvervspakker alt efter, hvordan virksomheden ser ud, og hvilke behov der er. Erhvervskunder har også mulighed for at supplere de forskellige erhvervspakker med tillægsydelser, der matcher individuelle behov. Danske Bank tilbyder omfattende finansiel rådgivning samt adgang til digitale værktøjer og links til udvalgte økonomisystemer for lettere at kunne r...

Læs mere om Danske Bank Företag

Læs mere
Midt Factoring-logo

Midt Factoring

Midt Factoring

Hos Midtfactoring får i som virksomhed tilbudt personlig rådgivning og support der kan hjælpe din virksomhed med at træffe de rigtige finansielle beslutninger. De tilbyder professionelle factoring-løsninger, med fokus på at optimere jeres likviditet og minimere risikoen for tab. Altså hjælper de med at etablere en mere effektivisere økonomistyringen der har fokus på vækst.

Læs mere om Midt Factoring

Læs mere

Denne udbyder specialiserer sig i at levere skræddersyede factoring-løsninger, der hjælper dig med at forbedre økonomien. Nordea Finance Factoring er den ideelle partner til at optimere likviditeten og frigøre potentiale i din virksomhed. Gennem funktioner som professionel debitorstyring, kreditvurderingsproces der minimerer risikoen for tab samt et team af eksperter der står klar til at give di...

Læs mere om Nordea Finans

Læs mere

Omniveta Finans tilbyder nem og overskuelig fakturakøb, der kan hjælpe jer med at forbedre jeres likviditet. De tilbyder altså et alternativ til traditionel factoring. Med fakturakøb betaler du et mindre gebyr for at få dine penge hurtigt.

Læs mere om Omniveta Finans - FAKTURAKØB

Læs mere
Payex

Payex

Payex

Payex tilbyder finansiering af salg og kreditering af fakturaer, som er en service, der gør det muligt for virksomheder hurtigt at tilgå deres penge og investere dem, hvor der er mest brug for dem. Forbedre likviditeten og lad virksomheden vokse hurtigere, mens Payex for eksempel kan administrere fakturaerne og udføre alt fra betalingspåmindelser til inkasso. Alt efter hvor meget af håndteringen, ...

Læs mere om Payex

Læs mere
Quiddly

Quiddly

Blingdale

Quiddly er en softwarevirksomhed, der udvikler og licenserer platforme til inkasso, kredit og fakturering. Deres kunder omfatter banker, factoringselskaber og fintechs. Deres system bruges til at automatisere og optimere arbejdsprocesser knyttet til fakturering, factoring og inkasso. Løsningerne omfatter også moderne white-label portaler til kundernes kunder og debitorer.

Læs mere om Quiddly

Læs mere
Zwebb

Zwebb

Zwebb Fintech

Zwebb er en cloud-baseret factoring-platform til håndtering af fakturakøb og fakturafinansiering. Udfør fuldautomatiske fakturakøb og lav prisoverslag direkte på hjemmesiden for at lette købs- og salgsprocessen ved hjælp af Zwebb. Mobilt bankID kan nemt kombineres med Zwebb og giver mulighed for hurtige login og registreringer, hvilket er en praktisk funktion for brugeren. Korte ventetider på beta...

Læs mere om Zwebb

Læs mere

De vigtigste fordele ved factoring

Undgå at tage risikoen og få pengene hurtigt ind - med factoring øger du likviditeten i virksomheden. En god likviditet er ikke til at undervurdere, det er nødvendigt i alle virksomheder at have plads til at investere fremadrettet. Som nystartet virksomhed er det for eksempel ikke mærkeligt at have et stort behov for at få penge ind, men det er måske ikke så sjovt at have en kredittid, der er kortere end en lillefinger. Når du sælger eller belåner dine fakturaer, kan du være mere generøs over for dine kunder med hensyn til forfaldsdatoer på dine fakturaer. Du kan bare slappe af og vide, at pengene kommer ind.

En anden fordel ved factoring, altså fakturakredit, er, at du selv bestemmer, hvilke fakturaer der skal belånes, for det behøver ikke nødvendigvis at være dem alle. Føler du dig overbevist om, at factoring kan være noget for din virksomhed at låse op for kontanter? Så er du velkommen til at begynde at sammenligne de forskellige værktøjer eller leverandører af factoring allerede nu. Vi oplister de forskellige leverandører, der er tilgængelige på marked, så du kan finde den bedste factoring-løsning til dig. I tilfælde af spørgsmål er BusinessWith naturligvis her for at hjælpe dig.

0