HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste cloud as a service

Hvordan skal jeg tænke på cloud as a service?

Hvordan gemmer du data og infrastruktur i din virksomhed eller i din organisation? Sker det på din egen server? Ved i stedet at bruge en platform til cloud-lagring af data, bliver alt gemt på en meget mere sikker måde. Men det er ikke kun på grund af sikkerheden, at du skal vælge at gemme dine tjenester og dine data i skyen. Nutidens cloud-tjenester er avancerede platforme, som kan skræddersyes til din virksomhed og behov. Her kan du stille høje krav til infrastrukturen og udnytte innovative funktioner. Compliance, altså regeloverholdelse, er noget, cloud-tjenesten kan hjælpe dig med. Alt for at gøre din virksomhed nemmere. BusinessWith hjælper dig med at finde den rigtige cloud-tjeneste. Velkommen til os for at sammenligne cloud as a service.

Hvilken cloud as a service skal jeg vælge?

Hos BusinessWith kan du drage fordel af omkring 15 af de cloud-tjenester, der er tilgængelige på det danske marked i dag. Men hvilken skal du vælge? Der er en række forskelle at bemærke her. Du finder fleksible og tilpasningsdygtige løsninger, men også dem, der giver dig mulighed for at integrere virksomhedens eksisterende it-strukturer. **Nogle af de leverandører, vi markedsfører hos os, egner sig bedre til de større virksomheder, produktionsvirksomheder, e-handel eller hvorfor ikke dem, der er mere velegnede til det offentlige. Mange kan også skaleres op alt efter hvordan du vokser. Vores råd fra BusinessWith er at sammenligne forskellige funktioner og kapaciteter på de forskellige cloud platforme, for i sidste ende at finde den bedste cloud as a service til dig. Har du brug for flere råd eller hjælp på vej? Tøv ikke med at kontakte os for support i dit system eller cloud-valg.

Fordele ved cloud as a service

Liste over 10 forskellige Cloud as a service

Sorter efter

Alibaba Cloud er et cloud-selskab, der leverer cloud-tjenester primært til virksomheder, der profilerer sig inden for e-handel og til Asien, især Kina. Alibaba har sit eget e-handelssystem, der giver kunden mulighed for at bruge det på en brugervenlig måde, men tilbyder også tjenester som datalagringstjenester, sikkerhed og netværk. Virksomheden tilbyder også andre løsninger til virksomheder, der ...

Læs mere om Alibaba Cloud

Læs mere
APEX

APEX

Dell Technologies

Dell Technologies tilbyder fleksible og tilpasselige cloud-tjenester, der er let skalerbare og betal-per-brug efter behov. Innovative løsninger forenkler it-kompleksiteten og giver brugeren mulighed for at opbygge deres virksomheds it-infrastruktur på en skræddersyet måde efter behov og service.

Læs mere om APEX

Læs mere
AWS Cloud

AWS Cloud

Amazon

AWS Cloud Services har ambitionen om at tilbyde kraftfulde helhedsløsninger, der skal dække alle dele af organisationens IT-infrastruktur. AWS tilbyder hovedsageligt cloud-baserede og tilpassede tjenester, der fleksibelt skal integrere forskellige aspekter af applikationerne og være hurtigt skalerbare efter kundens ønske. AI og maskinlæring samt sikkerhed og datastyring er nogle få servicetilbud.

Læs mere om AWS Cloud

Læs mere
Azure

Azure

Microsoft

Azure er et lavkodeprogram udviklet af Microsoft og er et omfattende system, der er skalerbart med en række forskellige typer moduler såsom moduler der fungere som et iPaaS system . Systemet er designet til programudvikling med begrænset kode og kan levere løsninger til en lavere pris end med systemer udviklet med kompleks kode, samtidig med at det tilbyder en række autonome funktioner. Systemet k...

Læs mere om Azure

Læs mere

Citrix cloud-tjenester fokuserer på brugeren ved at tilbyde løsninger, der fungerer på alle organisationens enheder. Citrix tilbyder tilpassede og cloud-baserede funktionaliteter, der skal være fleksible og nemme at håndtere for slutbrugeren. IT-sikkerhed tilbydes på applikationsniveau, hvilket øger skalerbarheden og muligheden for at udvide infrastrukturen modulært.

Læs mere om Citrix Cloud Services

Læs mere

VMware er en global virksomhed, der gennem sine partnere Google, Microsoft, IBM, Oracle og Alibaba tilbyder en række skræddersyede cloud-løsninger. Virksomheden tilbyder accelereret cloud-transformation til virksomhedsinfrastruktur, multi-cloud-drift og moderne app-platformtransformation. Hovedfokus er på VMware service integration sammen med Cloud forbindelser.

Læs mere om Cross-Cloud Services

Læs mere

Glesys er en virksomhed, der tilbyder pålidelig server- og cloud-lagringsstyring. Deres egne datacentre danner grundlaget for deres kerneforretning og tilbyder derfor flere skræddersyede og brugervenlige servicetilbud til både små og store virksomheder. Glesys er i dag en omfattende leverandør af din virksomheds IT-infrastruktur.

Læs mere om GleSYS Cloud

Læs mere

Google cloud passer til organisationer, der ønsker at skifte til cloud-baseret it-infrastruktur med Google som leverandør. Google tilbyder flere forskellige cloud as a service-tjenester inden for AI og maskinlæring, der vil øge produktiviteten og integrere virksomhedens eksisterende tjenester med Googles kraftfulde processer. Sammen med en brugervenlig grænseflade og en kundetilpasset grænseflade ...

Læs mere om Google Cloud

Læs mere

Leverandøren tilbyder en hybrid cloud-løsning, der kan integreres med virksomhedens eksisterende it-tjenester på en kundetilpasset måde. IBM fokuserer på at komplementere virksomhedens eksisterende it-infrastruktur og være et skridt mod en mere cloud-baseret forretning med tilstødende servicetilbud. Ydermere leverer IBM cloud den markedsledende hybrid cloud-containerplatform til hybridløsninger, d...

Læs mere om IBM Cloud

Læs mere

Safespring er en svensk public cloud-platform, der retter sig mod både private virksomheder og public service-tårnet. Safespring leverer flere forskellige løsninger til deres online platform, med fokus på sikkerhed og netværk. Deres tilpassede og brugervenlige løsninger tillader en hurtig implementering af tjenesterne i kundernes eksisterende miljøer.

Læs mere om Safespring Cloud

Læs mere

Fordele ved cloud as a service

Cloud-platformene eller cloud-tjenesterne giver deres kunder mulighed for at gemme data i skyen, uanset hvor de befinder sig i verden. En stor fordel for dig som kunde er således ikke at skulle gemme information på din egen server eller harddiske. Det betyder, at det hele bliver mindre følsomt. Den fleksibilitet og skalerbarhed, som cloud-platforme betyder, er en stor grund til at vælge sådan en platform.

Hos BusinessWith er vores råd at benytte dig af vores fleksible sammenligningsservice, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige platforme mod hinanden. Læs anmeldelser, tag del i priser og tag udgangspunkt i, hvilken slags virksomhed du er – og hvilke fremtidige behov du måtte have. På denne måde bliver det nemmere at forstå, hvilken cloud-tjeneste der passer bedst til netop dine behov. Nysgerrig? Velkommen til at sammenligne, for at finde den rigtige cloud as a service for dig.

Beskrivelse af produktets egenskaber

AI og maskinlæring

AI og maskinlæring giver brugeren mulighed for at opbygge, administrere og distribuere forskellige datamodeller hurtigt og nemt. Systemet gjorde det muligt for dataadministratorer at integrere forskellige maskinlæringsoperationer sammen med open source-kode og software i deres eget system for at øge produktiviteten og reducere det manuelle arbejde.

API-styring

API Management giver brugeren mulighed for at integrere forskellige funktioner som f.eks. søgning, administration og beslutningstagning i eksterne applikationer. Det eneste, der kræves, er en integration i den pågældende applikation, hvilket åbner en ny verden for bl.a. AI og maskinlæring.

Beholdere

Containere giver brugerne mulighed for at portere eksisterende applikationer og udvikle forskellige former for mikroapplikationer for at levere værdi til brugerne hurtigere. Containere gør det også muligt at udvikle, opdatere og implementere containeriserede applikationer og administrere dem i stor skala på en effektiv måde.

Dataanalyse

Data-Analytics-funktionen giver brugeren mulighed for nemt at automatisere og distribuere datatransformation fra forskellige kilder på ét og samme sted. Avancerede værktøjer til at samle, analysere og omdanne data til brugbar indsigt.

Hybrid + Multicloud

Er en samling af forskellige løsninger, der giver brugerne mulighed for at integrere både cloud-tjenester og fysiske servere på stedet med hinanden for at strømline og udvide it-infrastrukturen og forbinde forskellige miljøer.

IoT-tjenester

IoT-tjenesterne gør det muligt at udvikle applikationer og enheder, der muliggør forbindelse mellem den almindelige infrastruktur og de forskellige enheder på en sikker og pålidelig måde. Desuden kan der bygges på andre tjenester og funktionaliteter for at opnå en dybere integration.

Ledelsesværktøjer

En samling værktøjer, der letter samarbejdet og kompatibiliteten mellem de forskellige systemadministratorer. Funktionerne gør det også muligt for administratorer at overvåge infrastruktur og programmer, stille ressourcer til rådighed og konfigurere dem, opdatere programmer, analysere trusler og sikkerhedskopiere forskellige ressourcer i hele systemet.

Netværk

Netværksfunktionaliteter, der muliggør sikre og hurtige forbindelser mellem de forskellige applikationer og tjenester i virksomhedens infrastruktur.

Sikkerhed og identitet

Sikkerhedstjenester, der beskytter organisationens data, applikationer og infrastruktur ved hurtigt at identificere og regulere forskellige typer trusler. Tjenesterne muliggør en forenet sikkerhedsstyring på tværs af både cloud-tjenester og tjenester på fysiske lokationer.

Værktøjer til udviklere

Funktionen er en samling af forskellige udviklerværktøjer, der giver brugeren mulighed for at kode med de fleste programmeringssprog på forskellige typer platforme, som også har flere forskellige integrationsmuligheder ved siden af.