HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste virksomhedsbanker

Hvilken er den bedste virksomhedsbank for mig?

Bedste bank for selvstændige, bedste bank for små virksomheder, bedste bank for aktieselskaber. Bedste bank til at nå en bæredygtig økonomi. Det er muligt at bruge timer på at Google forsøger at vælge den rigtige bank – især hvis du fokuserer på forretningsværdier og ikke kun hårde nøgletal som renter og omkostninger.

Få hjælp fra os hos BusinessWith i stedet. Hos os kan du sammenligne bankerne med hinanden og finde løsninger, der passer til både den lille enkeltmandsvirksomhed og den store virksomhed.

Hvilken bank skal jeg vælge?

Det er nemt at blive fanget af bankernes tilbud. Du skal selvfølgelig sammenligne dem, for når det kommer til økonomi, er der gode grunde til at foretage omhyggelige afvejninger. Men før du gør det, skal du gennemgå, hvad du og dig som virksomhed har brug for. Når du vælger bank, skal du tage udgangspunkt i virksomhedens behov. Hvad vil banken hjælpe dig med? Såsom personlig service, har du brug for det? Eller klarer du det meste selv? Der findes rigtig mange løsninger, hvor du som kunde skal være aktiv og træffe mange beslutninger på egen hånd. Det er positivt for dig, der føler dig hjemme på den økonomiske arena, men kan lande i en bekostelig udfordring for dig, der har hovedstyrkerne på andre områder.

Bankkortet er blevet omtegnet i de senere år. I dag får de store bankgiganter følgeskab af moderne små banker. De fleste tilbyder lignende ydelser til såvel enkelte virksomheder som aktieselskaber, men der er bestemt områder, hvor bankerne adskiller sig. BusinessWith tilbyder en sammenligningstjeneste, hvor du kan stille de forskellige banker op mod hinanden - hvorfor ikke starte nu med det samme?

Hvordan sammenligner jeg virksomhedsbankerne?

Liste over 11 forskellige Virksomhedsbank

Sorter efter

Den nordiske regions største spiller for betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyder virksomheden et komplet betalingssystem, der let kan implementeres og tilpasses efter selskabets behov.

Læs mere om Svea Checkout

Læs mere
Arbejdernes Landsbank-logo

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank

Denne alsidig bankløsning har til formål at lette den administrative byrde hos virksomheder, samt danne grundlag for vækst. Platformen tilbyder en bred vifte af nøglefunktioner og værditilbud. Udover at tilbyde standard banktjenester leverer AL Bank skræddersyede finansieringsmuligheder og ekspertise inden for økonomisk strategi. Yderligere prioriterer AL Bank at investere i moderne teknologi, de...

Læs mere om Arbejdernes Landsbank

Læs mere

Danske Bank tilbyder en række forskellige erhvervspakker alt efter, hvordan virksomheden ser ud, og hvilke behov der er. Erhvervskunder har også mulighed for at supplere de forskellige erhvervspakker med tillægsydelser, der matcher individuelle behov. Danske Bank tilbyder omfattende finansiel rådgivning samt adgang til digitale værktøjer og links til udvalgte økonomisystemer for lettere at kunne r...

Læs mere om Danske Bank Företag

Læs mere

Handelsbanken tilbyder en række forskellige skræddersyede løsninger rettet mod forskellige behov. Deres produkter og services gør forretningen mere effektiv, og deres råd forenkler din hverdag som iværksætter. Handelsbanken leverer også pensions- og forsikringsløsninger til dine medarbejdere. Alt foregår problemfrit gennem deres brugervenlige netbank.

Læs mere om Handelsbanken Företag

Læs mere
Kompasbank-logo

Kompasbank

Kompasbank

Her får I som virksomhed ikke kun en finansiel platform men også en strategisk partner. Med et holistisk syn på virksomhedens økonomiske behov tilbyder Kompas Bank en bred vifte af skræddersyede tjenester, der dækker mere end blot bankfunktioner. Platformen her tilbyder virksomheder adgang til ekspertrådgivning, der kan hjælpe med at identificere nye forretningsmuligheder og udvikle bæredygtige væ...

Læs mere om Kompasbank

Læs mere
LSB Business-logo

LSB Business

Lån & Spar

Lån & Spar erhvervsplatform er en skræddersyet løsning, der prioriterer den personlige tilgang til erhvervslivet. Gennem platformen her får i som virksomhed en række unikke fordele, der gør den til en fremragende partner. I får både adgang til finansieringsmuligheder og rådgivning,med stærk fokus på at fremme miljøvenlig drift. Derudover indeholder platformen selvfølgelig de normale funktioner som...

Læs mere om LSB Business

Læs mere

Nordea tilbyder skræddersyede virksomhedspakker. Deres tjenester strækker sig over hele Norden og er godt integreret i netbanken, mens brugeren nemt kan tilføje forskellige tillægstjenester og programmer efter behov. Som kunde får du mulighed for at booke forskellige transaktioner direkte i netbanken, samt få styr på omkostningerne og ansøge om lån.

Læs mere om Nordea Företag

Læs mere

Denne platform tilbyder tre forskellige abonnementsniveauer, som giver en række centrale funktioner og fordele til erhvervslivet. Gennem denne erhvervsbanksløsning får i adgang til daglige administration såsom betalinger, kontooplysninger og likviditetsstyring samt mere komplekse aspekter af jeres økonomistyring som skræddersyede finansieringsløsninger og låneprodukter, der hjælper med at dække de...

Læs mere om Nykredit ErhvervsBank

Læs mere

SEB tilbyder en helhedsløsning for hele virksomhedens økonomi. Gennem netbanken får brugeren overblik over alle bankydelser og kan navigere og administrere forskellige banktjenester på en brugervenlig måde. Som kunde hos SEB får du også en række forskellige muligheder, når det kommer til betalingsløsninger og finansieringsydelser, der hjælper virksomheden med at investere og vokse på længere sigt.

Læs mere om SEB Företag

Læs mere

SwedBank tilbyder virksomheden en komplet og afsluttet betalingsløsning. Gemt kundeoplysninger, support til swish og kortbetaling gør købsprocessen let og glat.

Læs mere om Swedbank Pay Checkout

Læs mere
SydBank-logo

SydBank

SydBank

Hos Sydbank får i en erhvervsplatform der indeholder en omfattende løsning til Erhvervsbank. Denne platform tilbyder et bredt udvalg af centrale funktioner og fordele til erhvervslivet, heriblandt digitale værktøjer som netbank og mobilbank, der gør det nemt for virksomheder at administrere og overvåge deres økonomi online. Ud over genial rådgivning og support, har I gennem Sydbank også adgang til...

Læs mere om SydBank

Læs mere

Hvordan sammenligner jeg virksomhedsbankerne?

Start med at tage udgangspunkt i dine behov som virksomhed. Hvor mange ansatte har du? Hvad sælger du? Er virksomheden helt ny? Uanset hvad du gør, skal du ikke vælge den første bedste bank. Mange er gået i fælden med blot at acceptere en banks vilkår og betingelser, da fokus er på at drive forretningen, men det kan ikke anbefales. Overvej floraen af ​​banker, der kæmper om en plads på markedet i dag. Som erhvervskunde er du vigtig for den bank, du vælger, især når du vokser over tid og får større økonomisk plads. Glem ikke, at du faktisk sidder med en trumf på hånden.

Opsæt en kravspecifikation, før du går ind i sammenligningen. Vil du bruge en privat konto eller en virksomhedskonto? Skal du optage et lån, og i så fald: Hvilken form og hvor meget? Har du brug for billeasing? Finansiering af maskiner? Medbring alt, så du ved, hvad du skal bede om.

Når du har lavet sammenligningen her hos BusinessWith, anbefaler vi, at du booker møder med de banker, der er mest interessante. Indtag citater og tænk gerne en ekstra omgang, før du beslutter dig. Held og lykke!

Beskrivelse af produktets egenskaber

Betalingsløsninger

Betalingsløsninger er en service, der tilbydes iværksættere for at lette betalingsrutinerne og forenkle likviditetsplanlægningen. Tjenester som MobilePay, MitID og forskellige kontomuligheder tilbydes for at imødekomme alle kunders behov og for at forenkle den finansielle interaktion mellem forskellige nordiske lande og EU som helhed.

Formueforvaltning og investeringstjenester

Formueforvaltningstjenesten giver iværksættere mulighed for at få hjælp til investeringer på en fleksibel og enkel måde baseret på mål og planer, samt deres aktuelle situation. Tjenesten kan skræddersys helt efter behov og kan også administreres helt af banken.

Integreret regnskabstjeneste

Den integrerede regnskabstjeneste giver brugeren mulighed for hurtigt og nemt at håndtere alt regnskab og fakturering direkte i internetbanken uden brug af tredjepartstjenester. Systemet håndterer alt automatisk og kommer med forslag til, hvad der skal bogføres, ved kun at godkende foreslåede regnskabsdokumenter.

Internationale handelstjenester

De internationale handelstjenester gør det nemt for kunden at handle med forskellige virksomheder uden for EU. Mulighed for at modtage betalinger, fakturere kunder, mens bankgarantien hjælper med at reducere risici og sikrer, at virksomheden modtager sin betaling, selv hvis den anden part løber fra aftalen.

Internetbanking

Funktionen tilbydes som en service, hvor brugeren har mulighed for at udføre forskellige bankforretninger via computer eller telefon. Gennem tjenesten kan kunden nemt overføre penge til forskellige konti, få et overblik over transaktionshistorikken og spore udgifter. Selv tilknyttede banktjenester kan administreres via internetbanken, hvilket gør den til et centralt knudepunkt for alle økonomiske spørgsmål.

Lån og finansieringstjenester

Gennem lån og finansieringstjenester får kunden mulighed for hurtigt at komme af med penge, som ellers ville være bundet til kundefakturaer, mens administration, rykkere og krav håndteres af banken. Banklån og finansiering af inventar og andre typer af midler kan også finansieres af banken for at hjælpe virksomheden i den rigtige retning.

Pensions- og forsikringsløsninger

Gennem denne service tilbydes kunden en række forskellige pensions- og forsikringsløsninger, der er skræddersyet til deres behov. Som virksomhedsejer har du mulighed for at tilbyde dine medarbejdere pensioner og sikkerhedsydelser, som nemt kan administreres via internetbanken.

Virksomhedskort

Med et firmakort har kunden mulighed for at betale alle køb direkte eller samle det hele på én månedlig faktura. Samarbejdet med Mastercard, Visa og American Express giver kunden en række fordele ved både indkøb og valutaveksling.