HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Få anbefalet det rigtige E-signatur til din virksomhed

Systemguiden anvender algoritmer og data til at vejlede dig i din søgning efter det rette system og anbefale de systemløsninger, som bedst matcher dine behov, krav og forudsætninger.

Gør som over 9000+ nordiske virksomheder – lad data og algoritmer vejlede dig i systemjunglen!

Find det rigtige system til din virksomhed

Virksomhedsstørrelse(Antal medarbejdere)

Start guiden, og få hurtig hjælp til dine systembehov.

forventet tid: Cirka 5-10 minutter!

Det er helt gratis, og du vælger, hvilket af de leverandørerne du vil fortsætte med.

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige system

Proces

7-10spørgsmål
5 - 10minutter
3anbefalinger

Guiden for E-signatur

Digital signering, e-sign, eID. Antallet af tjenester til at tegne kontrakter elektronisk er steget, og brugen er stigende blandt virksomheder både i Sverige og internationalt. Fysiske kontrakter og papir forsvinder mere og mere, nu hvor digitale kontrakter kan være juridisk bindende, hvilket er positivt for miljøet og smartere til arkivering og opbevaring. Ligesom med mange andre digitale tjenester er der forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til e-sign.

Når du skal vælge en platform for e-signering til netop din virksomhed eller organisation, skal du at tage stilling til en række forskellige ting. Det handler for eksempel om, hvilken elektronisk identifikationsmetode du vil bruge og du har brug for en leverandør med flere ydelser. Uanset om du er en stor operatør eller en lille en, om du har store mængder dokumenter, der skal underskrives eller få, er der et værktøj, der passer lige til dig. Vi hos BusinessWith har lavet en guide til digital signering, som understøtter dig i valg af leverandør.