Få anbefalet det rigtige Work order-system til din virksomhed

Systemguiden anvender algoritmer og data til at vejlede dig i din søgning efter det rette system og anbefaler herudfra de systemløsninger, som bedst matcher dine behov, krav og forudsætninger.

Gør som over 12 000 Nordiske virksomheder – lad data og algoritmer vejlede dig i systemjunglen!

Virksomhedens størrelse

(Antal medarbejdere)

forventet tid: Cirka 5-10 minutter!

Det er helt gratis, og du vælger selv, hvilken af de anbefalede leverandører du vil fortsætte med.

7-10

spørgsmål

------

5 - 10

minutter

------

3

anbefalinger

Hvad synes andre om systemguide?

"En virkelig god og givende service. Mange tak for de gode anbefalinger i forhold til leverandører - som endte med et godt køb!"

Michael Kärrberg | BusinessWith

Michael Kärrberg

International salgschef @ Benify

"Vi skulle have testet systemguiden for over tre måneder siden, det ville have sparet os for en masse tid. En god og kvalitativ systemvejledning."

Eva Malmberg | BusinessWith

Eva Malmberg

Koncern af HR direktør

"Systemguiden har i høj grad lettet vores søgning efter et nyt CRM. Rigtig gode møder med leverandører, som straks forstod, hvad vi var ude efter."

Andreas Rudholm | BusinessWith

Andreas Rudholm

Iværksætter

Guide til work order-systemer

Den digitale virkelighed har skabt helt nye vilkår for mange virksomheder og medarbejdere. Med et work order-system i en app, er det nemt at holde styr på opgaverne og udføre administrativt arbejde, uanset hvor du befinder dig. Den, der leder arbejdsgruppen, kan nemt og effektivt kommunikere med alle relevante parter omkring en opgave og sikre, at al information ender det rigtige sted. Hele processen fra ordren er afgivet over bestillingslister og tids- og materialerapportering til fakturering er let at få adgang til og følge med få klik.

Vælg et branchespecifikt system, som du kan opgradere efterhånden som din virksomhed vokser og udvikler sig. Det er dyrt og energikrævende at skifte systemer, hvorfor det er klogt at vælge et system, der kan tilpasses efterhånden. Tænk over dine ønsker og krav. Har du brug for tilbudsværktøjer? Skal systemet tilbyde skemalægning, og har du brug for support til GPS? Hvad med GDPR? Virksomheder har vidt forskellige behov, og det er vigtigt, at du finder en platform, der fungerer for dig. Med hjælp fra os hos BusinessWith og vores systemguide til work order-systmer kan du nemt finde ud af, hvad der passer bedst til jer.

Systemguiden